Sortland Automasjon

Spam !

Spam er masseutsendelse av uønsket epost og "forbudt" på internett !

Du har mulighet til å bli en "spammer" ved hjelp av epost-listene som du kan lage.

Misbruk den en gang, og kontoen din vert stengt for alltid !

Du får ikke refundert et ev. tilgodehavende om kontoen din vert stengt !

Sorry ! men dette sier sier litt om den vanlige holdningen til spam, og er en av de få tingene som virkelig er forbudt på denne serveren !

Det som er meningen med epost-listene er eks. å sende ut medlems-informasjon fra styret til et lag, organisasjon, el. lignende, dette er normal og helt akseptabel bruk !

Det er desverre en del "firma" som driver med organisert spamming, om du vert utsatt for dette, ta kontakt med support, så skal vi se om ALL epost fra denne spammeren skal stenges ute fra vår server.

jan 2000 - (c)
Sortland Automasjon - Support - support@sa.no