Sortland Automasjon

Perl - Introduksjon

Perl er et script-språk som kjører på "web-server" i motsetning til eks.: JavaScript, som kjører på "client" (brukerens maskin). Den samme Perl koden kan kjøres på Unix (Linux, ...) Windows (NT), DOS, Mac, Plan 9, OS/2, VMS og AmigaOS.

Perl script må plasseres i en egen (CGI) katalog, /cgi-local/ som finnes på ditt brukerområde, i tillegg finnes det en system /cgi-bin/ katalog hvor system script ligger, eks.: "/cgi-bin/Count.cgi", "/cgi-bin/FormMail.pl", flere kommer med tiden.

Viktig:

Se her hvordan en kan endre filattributter.
jan 2000 - (c) Sortland Automasjon - Support - support@sa.no