Sortland Automasjon

Velkommen til support-sidene !

Her vil det komme mer etterhvert, spesielt om ting som dere WebMastere lurer på, men også om ting som support synes er viktig for dere WebMastere å vite.

De fleste sidene er ennå åpne for alle, men vil kanskje på et senere tidspunkt passordbeskyttes, slik at du må bruke ditt brukernavn og passord for å få tilgang til sidene.

Send en melding til support, om du har meninger om dette !

Eksterne linker

Om du har bruk for mer kunnskap om HTML, CSS, XML ... kan vi anbefale html.dk som har en lang rekke artikler og tutorials.

Når du er klar til å laste opp sidene, anbefaler vi et ftp program eks: WS_FTP eller SmartFTP, for gratis ftp program, se: www.pricelessware.org

S-A support
support@s-a.no