Sortland Automasjon

/logs/ - Loggefiler

I /logs/ katalogen lagres logge-filer som genereres av Apache (html-server), det er to typer filer som genereres, "/logs/access_log" og "/logs/error_log", dette er tekstfiler som kan lastes ned og studeres, spesielt "error_log", for å se om det er feil i html kode, script, ..., eller at brukere prøver å aksessere filer som ikke eksisterer, ...

Hver dag leses loggefilene, og en statistikk genereres, resultatet finnes i /html/stats/ katalogen (http://dittdomene.no/stats/), etter at loggefilene er lest, endres navn på "access_log" til "access_log.0" og "error_log" til "error_log.0".

Etter som tiden går, økes antall loggefiler "access_log.0", "access_log.1", "access_log.2", "..3, ..4, ...", dette vil ta opp verdifull lagringsplass, så det kan være greit å kopiere filene over til din lokale datamaskin, og slette de som ligger på serveren.

VIKTIG: Slett bare filer med nummer .1 .2 .3 osv., om du sletter "access_log" og "error_log", vil ikke noe bli logget resten av den dagen, men nye filer vert generert neste dag når Apache resettes.

Om du har en katalog som heter /html/statistics/, kan du slette denne, den var brukt til det forrige statistikk programmet, som ikke er i bruk lenger.


jan 2000 - (c)
Sortland Automasjon - Support - support@sa.no